SEAT освјежио свој средњи SUV, нови детаљи и унапријеђена техника

ГС
SEAT освјежио свој средњи SUV, нови детаљи и унапријеђена техника

SEAT-ов модел Ateca у редизајнираном издању са собом доноси каросеријске детаље који подсјећају на нови Леон, освјежену кабину и познате моторе који су још чишћи и штедљивији.

Смјештен између слично конципираних модела Arona и Taraccо, SEAT-ов SUV Ateca прошао је кроз третман освјежавања, што би шпанску верзију VW Тигуана требало задржати међу најпопуларнијим SUV-овим који су засновани на платформама аутомобила из Ц сегмента.

Посматрано извана, редизајнирана Ateca добила је другачије одбојнике и маску хладњака која подсјећа на рјешење на новом Leonu, а другачија су и кућишта ЛЕД свјетала. 

Нови је и фонт назива модела који је сада постављен на средини петих врата.

Највеће промјене у кабини односе се на нови управљач и (с бољим пакетима опреме) 9,2-инчни дисплаy преко којег се управља унапријеђеним мултимедијалним системом који подржава управљање гласовно управљање и компатибилан је с апликацијама CarPlay и Android Autо.

SEAT је редизајнирани Atecо опремио и с посљедњим издањима сигурносних система и система за асистенцију возачу, а у шпанској аутомобилској компанији под окриљем Волксњагена кажу да су познати турбодизелски и турбобензински мотори који покрећу Атецу сада још штедљивији и чишћи.

(Klix)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана