Прерађени Мерцедес-АМГ СЛ 63 развија 850 КС

Г.С.
Foto: Carscoops.com

Без обзира на став према пројектима тјунинг компаније Mansory, они дефинитивно "подижу прашину", а то је случај и с модифицираним моделом Мерцедес-АМГ СЛ 63.

Mansory је представио пакет за СЛ 63 раније ове године, но сада је стигла "драматичнија" верзија. Аутомобил је лакиран у сиву боју због које изгледа агресивније, а допринос томе дају и бројни карбонски дијелови укључујући хаубу и нове вентилацијске отворе, као и оштре контуре.

Као и први СЛ 63 из Мансорyја, нови такође има редизајнирану предњу маску, истакнути логотип тунера, карбонске компоненте и свијетло плаве детаље. Новост су и ЛЕД дневна свјетла у облику слова "Л", која су интегрисана у усиснике зрака. Да ли су потребна? Баш и не. Да ли изгледају добро? Апсолутно.

Профил је такође доживио промјене, а оне укључују уникатне прагове и сет афтермаркет фелги које изгледају другачије од свих досад виђених на премиум аутомобилу попут СЛ-а.

Што се тиче унутрашњости, готово сваки панел је пресвучен свијетлом плавом кожом са жутим концем. Плава кожа краси и управљач.

Аутомобил покреће 4,0-литарски твин-турбо В8 мотор који је тјуниран, тако да сада испоручује до 850 КС. 

Детаља о модификацијама у овом сегменту засад нема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана