Порше представио 911 4S heritage Edition: Нови подсјетник на богату прошлост

ГС
Порше представио 911 4S heritage Edition: Нови подсјетник на богату прошлост

Посебно и бројчано ограничено издање на основици актуелне Тарге први је од четири планирана модела с којима се Порсцхе осврће на своју богату прошлост.

 

Недавно представљена трећа каросеријска опција на основици актуелне генерације модела 911 (Серија 992) већ је добила посебно и бројчано ограничено издање које ће Порше понудити у само 992 примјерка.

Порше 911 4С Тарга први је од четири планирана посебна модела из серије којом славна њемачка аутомобилска компанија жели подсјетити на своју богату прошлост, а купци који преферирају бројчано ограничена издања за Таргу с многобројним елементима који подсјећају на модел 356 и Таргу прве генерације морат ће да издвоје нешто више од 183.000 еура.

Аутомобил се нуди у пет боја каросерије и двије двобојне комбинације у кабини, а међу занимљивим детаљима су и двобојне фелге чији дизајн асоцира на класичне Фукс фелге које су већ деценијама неизоставан дио приче о Порсшеима. У опцији је и ручни сат чије боје одговарају боји аутомобила.

Купци ће моћи да бирају између ручног 7-степеног и аутоматског 8-степеног мјењача, а и Таргу 4С Херитаге Едитион покреће исти тролитарски 6-цилиндарски битурбо боxер мотор који покреће Таргу 4С, што значи да возач(ица) може рачунати на 450 КС и 530 Нм највећег обртног момента, што је довољно за убрзање од 0 до 100 км/х за 3,8 секунди (4,4 с ручним мјењачем) и 304 км/х.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана