Овогодишњи Мото Фест на бањалучкој тврђави Кастел од 25. до 27. маја

ГС
Овогодишњи Мото Фест на бањалучкој тврђави Кастел од 25. до 27. маја

И ове године крај маја на бањалучкој тврђави Кастел, резервисан је за Мото Фест, Бањалука.

Званични датуми шестог по реду издања Мото Феста 2023, су 25/26/27 мај. И овога пута за све љубитеље двоточкаша припремили смо богати и садржајан програм који ће током тродневног трајања у Бањалуку привући велики број посјетилаца из земље, регије и иностранства.

Организатор догађаја Мото клуб Стршљен овај догађај реализује са  циљем промоције мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређења садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај. Бањалука је захваљујући Мото Фесту постала препозната као дестинација интересантна за бајкере, који су осим за вријеме трајања догађаја све чешћи посјетиоци нашег града и околине.

У намјери и жељи да Бањалука буде уцртана као обавезна дестинација на мото рутама бајкера широм свијета, МК Стршљен наставља са својим програмским и промотивним активностима кроз "Мото Фест, Бањалука". 

Мото сајам, концерти најпознатијих извођача у дневном и вечерњем програму, дјечији мото фест, мото дефиле бањалучким улицама, стунт вожње, панорамска разгледања Бањалуке и околине, хуманитарна томбола...., само су дио овогодишњег програма Мото Феста 2023. 

Ускоро ће бити познати сви детаљи програма за ову годину. Све новости и информације биће доступне на заничној страници догађаја www.motofestbl.com.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана