Тен Хаг: Роналдо је прошлост за Манчестер јунајтед, мислимо на будућност

Tanjug
Foto: gazeta

МАНЧЕСТЕР- Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг изјавио је да португалски фудбалер Кристијано Роналдо прошлост за клуб са "Олд трафорда".

    Роналдо је прије почетка Свjетског првенства у Катару раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, пошто је у интервјуу који је дао британском новинару Пирсу Моргану увредио челнике енглеског клуба, менаџера и бивше саиграче. Роналдо је са селекцијом Португалије на Мундијалу у Катару, док се Манчестер јунајтед у Шпанији припрема за наставак сезоне.

    "Роналдо је отишао из клуба и то је сада прошлост. Манчестер јунајтед сада гледа напред и у будућност. Имамо велике амбиције у будућности. Задовољан сам тренутном ситуацијом, али видим да има доста простора за напредак", рекао је Тен Хаг за клупску телевизију.

    Он је истакао да је задовољан играчима који су у љетном прелазном року стигли у Манчестер јунајтед.

    "Имам осећај да идемо у правом смеру, али знамо да нас чека још много посла. Први циљ је да дођемо у позицију да можемо нешто да освојимо. У децембру и јануару се не освајају трофеји. Они се освајају у априлу, а очекујем да тада будемо у форми", навео је менаџер Јунајтеда.

    Манчестер јунајтед је тренутно пети на табели Премијер лиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана