Продужеци и драма – Јунајтед у полуфиналу ФА купа

Г.С.
Продужеци и драма – Јунајтед у полуфиналу ФА купа

Манчестер јунајтед је побједио Норич са 2:1 и пласирао се у полуфинале ФА Купа.

Фудбалери Норича су са играчем мање одољели Манчестер јунајтеду и успјели да остану непоражени у регуларном дијелу утакмице.

Иако у првом полувремену није било голова, видјели смо по неку прилику и одличну игру “црвених ђавола”, а први значајнији моменат десио се на старту другог полувремена.

Одион Игало је у 51. минуту утакмице одлично снашао у шеснаестерцу Норича и пребацио голмана Тима Крула за вођство од 1:0.

Само 14 минута касније је стигло изједначење, када је Калдвел шутирао са неких двадесетак метара и лопту послао иза леђа Серхија Ромера.

Да ствар по Норич буде још гора, постарао се Тим Клосе који је у 87. минуту утакмице зарадио црвени картон пошто је као посљедњи играч одбране направио прекршај.

Могао је Јунајтед да дође до побједе и пласмана у полуфинале већ крајем регуларног дијела утакмице, али је Тим Крул имао двије фантастичне одбране и утакмица је отишла у продужетак.

У продужецима, Манчестер је био апсолутни владар на терену, имао је лопту у посједу скоро 80 одсто времена и то им се исплатило у драматичној завршници.

Хери Мегвајер је стигао из Лестера за велики новац, а сада је својим голом Јунајтед одвео у полуфинале ФА Купа, а најбоље се снашао у петерцу Норича у посљедњим минутима утакмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана