Пепе Реина подржао протесте у Мадриду па направио проблем због политичког питања

Срна
Пепе Реина подржао протесте у Мадриду па направио проблем због политичког питања

МАДРИД - Голман Астон Виле Пепе Реина привукао је велику пажњу шпанске јавности јер је пружио подршку "десничарским" протестима који су се одржали у Мадриду, а чији је главни циљ био укидање забране кретања и карантина.

Шпански медији пишу да су протести одржани због још увијек стриктних мјера и бројних забрана које су још увијек на снази, а становништву је, између осталог, забрањено кретање без дозволе, посјете и путовања ван мјеста боравка, што је знатно отежало живот бројним људима.

Хиљаде протестаната је изашло на улице Мадрида у знак протеста против таквих одлука, а како би све било у складу са социјалном дистанцом и мјерама владе током пандемије вируса корона, протесте су направили возећи се у својим аутомобилима. Подршку им је пружио и голман Астон Виле Пепе Реина, али на крају његов потез није био најпаметнија одлука.

"Изгледа да су 'мали' људи изашли на улице, зар не?", написао је Реина уз емотикон аплауза као знак подршке за своје суграђане.

Ипак, Реина се очигледно није освртао на то да је протесте организовала десничарска Народна странка, па га је у коментарима немали број људи оптужио да је "фашиста", гледајући то с политичке а не друштвене стране.

У Шпанији је забиљежено близу 300.000 случајева заразе вирусом корона, а до сада је живот изгубило нешто мало мање од 30.000 људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана