Надал: Новак је у праву

Г.С.
Надал: Новак је у праву

Рафаел Надал је на конференцији за медије пред почетак Ролан Гароса говорио о првом свјетском тенисеру Новаку Ђоковићу.

У недјељу 27. септембра и званично ће почети чувени турнир Ролан Гарос. Надал ће тада играти против Герасимова и говорио је о својим шансама на турниру.

Такође се дотакао и Новака Ђоковића и његовог коментара да је Рафаел Надал тренутно побједив на шљаци.

“Новак је у праву. Ја јесам побједив на шљаци, он ме је побједио више пута. Ово су за мене најтежи услови икада на Ролан Гаросу. Ситуација је јако чудна, услови су јако тешки, вријеме је хладно и свима ће бити изузетно тешко. Искрено, турнир ће се играти у екстремним условима. Ипак, овдје сам да се борим за највиши пласман, бићу компетитиван од првог дана и видећемо шта могу да урадим”, рекао је Рафаел Надал.

Сви причају о изазовима који вас овдје чекају и колиико је све тешко. Како се ти носиш са свиме тиме и какво је твоје здравље?

“Моје здравље је добро. Не бринем о томе превише нити се осврћем на оно што се догађало на претходним турнирима. Срећан сам што сам овдје и што могу да играм ма каква ситуација била. Тужан сам због свега, сједимо овде ви и ја, сами. Биће мало теже, али ме то не спријечава да дам све од себе на терену”, рекао је Надал, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана