Бекер: Не волим мишеве; Киргиос: Побогу Борисе, ако је неко идиот, рећи ћу му то

ГС
Бекер: Не волим мишеве; Киргиос: Побогу Борисе, ако је неко идиот, рећи ћу му то

Ник Киргиос јавно је критиковао Новака Ђоковића и остале учеснике Адриа Тоура након што је потврђена зараза вирусом корона код четири играча и неколико тренера, а критике на рачун колега нису се свидјеле Борису Бекеру.

Аустралијанац није штедио ни Александера Зверева због тога што је умјесто у самоизолацији био на забави. Услиједила је потом реакција великог првака и бившег Ђоковићевог тренера - Бориса Бекера.

"Не волим мишеве. Свако ко јавно критикује своје колеге није мој пријатељ. Погледате се у огледало и мислите да сте бољи од нас", поручио је легендарни Нијемац.

На одговор Киргиоса није се дуго чекало.

"Побогу Борисе. Не такмичим се и не желим никога бацити под аутобус. Глобална је пандемија и ако је неко идиот као Алекс и уради то што је урадио, прозваћу га. Једноставно је", поручио је Киргиос.

Препирка између Бекера и Киргиоса се наставила, а Бекер је опет поручио како "не воли мишеве".

"Сви живимо у времену пандемије вируса корона. Ужасно је и однијела је много живота. Сви бисмо требали заштитити своје породице и вољене и пратити упуте надлежних, али и даље не волим мишеве", рекао је Бекер, а онда му је Киргиос одговорио:

"Мишеве? Због тога што сматрам да је неко неодговоран? Чудан начин размишљања шампионе, ја само водим рачуна о људима. Моја породица и породице широм свијета су урадиле исправну ствар, придржавале су се упута. Када дође једна гуска и млатара рукама около, онда ћу и ја рећи нешто", одговорио је Киргиос.

Киргиос је потом поручио како је Бекер "већи глупан него што је мислио", а расправа бившег првака и аустралског тенисера наставила се на друштвеној мрежи Твитер. Бекер је поручио Киргиосу да оно што се деси на терену остаје у свлачионици, а Киргиос га је питао какве везе терен има с оним што он говори.

(Klix)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана