Звијезда 09: Желимо равноправан третман са осталима

Агенције
Звијезда 09: Желимо равноправан третман са осталима

БИЈЕЉИНА - Послије обраћања Комитету за суђење и судије ФС БиХ, челни људи Звијезде 09 упутили су отворено писмо и на адресу предсједника Фудбалског савеза БиХ Елведина Бегића у којем га моле да искористи свој ауторитет како би премијерлигаш из етно-села Станишићи добио равноправан третман као и сви други клубови Премијер лиге.

- Поштовани, вјерујемо да је ваш приоритет и приоритет свих органа такмичења који дјелују у ФС БиХ осигурање поштеног, фер и спортског начина одигравања мечева Премијер лиге. С тим у вези упутили смо вам молбу за одређивање термина састанка у најкраћем могућем року - наводи се између осталог у писму упућеном првом човјеку фудбала БиХ.

У истом писму наведени су спорни детаљи за које тврде да су на штету Звијезде 09 и управа се због њих одлучила да овако поступи.

- Као што сте и сами имали прилику видјети, спортска јавност је згрожена суђењем Матеа Мусе који је дијелио “правду” у 12. колу на утакмици између Тузла ситија и Звијезде 09 у којој је наша екипа драстично оштећена. Али, морамо да кажемо како је поменути меч и суђење на њему само један у низу случајева јер аргументовано сматрамо да смо директно оштећени у још најмање три утакмице на којима је због судијских одлука донесених на штету нашег клуба крајњи резултат био губитак бодова, што у тим случајевима није изборено игром на терену од стране наших противника, него искључиво судијским грешкама - тврде челници Звијезде 09.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана