Скупштина Џудо савеза Српске без кворума

Д.Д.
Foto: Г.С.

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Скупштина Џудо савеза Републике Српске у Билећи није одржана због недостатка кворума.

Предсједник Џудо клуба Рандори из Источног Сарајева Стефан Мајдов истакао је да је на апеле већине џудо клубова који су покренули кампању "Стоп криминалу у дзудо савезу РС", клубови нису отишли на скупштину.

Већина клубова указала је на нелегалност одржавања скупштине када су организовали прес конференцију "Стоп криминалу и неправилностима у Џудо савезу Републике Српске"

- Нелегална Скупштина која је заказана у Билећи је пропала, није успјела иако је руководство савеза полагало све наде у њено одржавање. По нама скупштина је заказана на нелагалан начин , техничко лице секретар је позвао клубове умјесто оног ко треба да позове а то је предсједник Скупштине. Драго ми је што након нашег апела клубови нису дали подршку нелегалним стварима.  Мора да се поштује глас клубова, а не појединаца у савезу  који су покушали да искористе одржавање Европског првенства у Загребу да на брзину и нелегално сазову засједање и искористе то што ће већина бити на овом такмичењу. На срећу нису успјели у томе – истакао је Мајдов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана