Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma

D.D.
Foto: G.S.

ISTOČNO SARAJEVO – Skupština Džudo saveza Republike Srpske u Bileći nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Predsjednik Džudo kluba Randori iz Istočnog Sarajeva Stefan Majdov istakao je da je na apele većine džudo klubova koji su pokrenuli kampanju "Stop kriminalu u dzudo savezu RS", klubovi nisu otišli na skupštinu.

Većina klubova ukazala je na nelegalnost održavanja skupštine kada su organizovali pres konferenciju "Stop kriminalu i nepravilnostima u Džudo savezu Republike Srpske"

- Nelegalna Skupština koja je zakazana u Bileći je propala, nije uspjela iako je rukovodstvo saveza polagalo sve nade u njeno održavanje. Po nama skupština je zakazana na nelagalan način , tehničko lice sekretar je pozvao klubove umjesto onog ko treba da pozove a to je predsjednik Skupštine. Drago mi je što nakon našeg apela klubovi nisu dali podršku nelegalnim stvarima.  Mora da se poštuje glas klubova, a ne pojedinaca u savezu  koji su pokušali da iskoriste održavanje Evropskog prvenstva u Zagrebu da na brzinu i nelegalno sazovu zasjedanje i iskoriste to što će većina biti na ovom takmičenju. Na sreću nisu uspjeli u tome – istakao je Majdov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana