Зељковић: Пријете ми убиством

ГС
Foto: nezavisne.com

СРАЈЕВО - Пеедсједник Фудбалског савеза БиХ Вицо Зељковић открио је данас да му након дешавања у Мостару пријете да ће га убити, преносе "Независне".

Не стишава се бура након прекинуте утакмице Вележа и Борца када су навијачи упали на терен и напали фудбалере али и челнике Борца а све је кулиминирало каснијим нападом и јурњавом судија у тунелу код Мостара када им је запаљен аутомобил,.

Органи Савеза су казнили Вележ због лоше организације одузимањем три бода те са шест утакмица суспензије стадиона. Добио је Вележ и новчану казну од 10.000 КМ док је предсједнику Вележа Шемсудину Хасићу забрањено обављање функција у фудбалу на двије године.

Зељковић који се нашао на удару јавности у Федерацији БиХ, каже да оно што се десило у Мостару није добро за фудбал и да је опомена за све клубове да више ураде по питању организације утакмица.

- Савез је урадио оно што је требао да уради, урадио је. Вележ је кажњен баш као и предсједник који је уназад мјесецима својим изјавама и спиновањем медија и јавности направио негативну атмосферу и све је ескалирало у Мостару. Нисам га коментарисао, свако има право да ради шта треба, али очигледно му смета што је Србин предсједник бх. савеза. Од првог дна мог мандата одређене ствари покушавају да сатанизују и прикажу негативно и позивају на мој линч. Добио сам на десетине порука, пријете ми убиством - рекао је Зељковић

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана