Унчанин више није спортски директор Борца

С. К.
Унчанин више није спортски директор Борца

БАЊАЛУКА - Досадашњи спортски директор Борац m:tel-a Дејан Унчанин смијењен је са те функције, али ће остати у клубу и наставити да ради у школи рукомета.

Као разлог смјене спомињала се парада за Дан републике, на којој су се умјесто првог тима појавили полазници омладинске школе, али је предсједник клуба Саша Кондић то демантовао.

- То није разлог јер је први тим 9. јануара још увијек био на паузи, тако да је и предвиђен долазак нашег подмлатка. Разлог за његову смјену је тај што он није урадио оно што смо од њега очекивали. Требао је да у много већој мјери олакша посао директору, а он је ту заказао, на што нас је у неколико наврата упозоравао и сам Владимир Бранковић. Уосталом, спортски директор прима плату, а директор ради волонтерски, нисмо од њега видјели никакву корист, нити неку предност за клуб, и ова одлука је сасвим очекивана и логична - истакао је Кондић.

Унчанин, који је богату каријеру завршио у "црвено-плавом" дресу на крају прошле сезоне, а неколико пута је продужио како би помогао матичном клуб, није желио да коментарише овакву одлуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана