Тренер Борца Марко Максимовић послије “генералке”: Сви дају максимум, али нешто не штима

Д. П.
Тренер Борца Марко Максимовић послије “генералке”: Сви дају максимум, али нешто не штима

БАЊАЛУКА - Много је тежак дрес Борца, јер сви који дођу на Градски стадион да играју против нас пружају најбоље партије, а ми очито нисмо на нивоу на којем би требало да будемо.

Рекао је ово тренер бањалучког премијерлигаша Марко Максимовић послије ремија против Крупе у генералној провјери пред наставак сезоне. Био је ово пети контролни сусрет “црвено-плавих” у припремном периоду и први реми, али и пета утакмица у којој великан из Платонове није постигао гол. На припремама у Анталији доживљена су четири пораза (Кизилкум 0:1, Шахтјор 0:2, Динамо Батуми 0:2 и Крила Совјетов 0:1).

- Знао сам од самог почетка припрема да нас чекају одређени проблеми. Послије меча са Крупом смо имали састанак у свлачионици, гдје сам рекао играчима неке ствари и шта очекујем од њих у будућности. Сви играчи дају максимум, покушавају, али је очигледно да нешто не штима - истакао је Максимовић.

Осврнуо се на проблеме у нападу, који никако да проради, али и проблеме са повредама.

- Јово Лукић има проблем с раменом, Елвис Механовић и Милан Шикањић су млади шпицеви чије вријеме тек долази. Оно што никако није добро је да је и наш штопер Марко Јовановић у дуелу са Крупом опет осјетио бол. Међутим, вјерујем да ће се и Лукић и Јовановић брзо опоравити - наставио је Максимовић.

У дуелу са Крупом његови изабраници су имали неколико зрелих прилика, али им је ривал узвратио истом мјером.

- Могли смо и ми да дамо гол или два, али исто тако наш голман Бојан Павловић је одбранио барем два зицера, а Крупа је погодила пречку. Очито је да имамо доста разлога за бригу, јер већ пету утакмицу нисмо постигли гол. Сигурно је да се играчима не може ништа замјерити, јер пружају максимум. И да смо побиједили са 2:0, само би се сакриле неке ствари. А могло се десити да побиједимо, али би то само заварало евидентне проблеме - рекао је Максимовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана