Школа фудбала Младост Гламочани: Камп Партизана окупља 60 дјечака

Г.С.
Школа фудбала Младост Гламочани: Камп Партизана окупља 60 дјечака

ЛАКТАШИ - Школа фудбала Младост Гламочани од 14. до 20. августа биће домаћин шестог кампа Фудбалског клуба Партизан, који ће ове године окупити 60 дјечака.

- Као и ранијих година биће то веома занимљиво дружење дјеце, која су привржена “црно-бијелим” бојама. Међу 60 полазника кампа су дјечаци из Аустрије, Њемачке, Словеније, Црне Горе, Републике Српске и БиХ. Помало невјероватно звучи да ће међу њима бити и три дјечака из Француске - нагласио је Миленко Петровић, директор Школе фудбала Младост Гламочани, која је домаћин и технички организатор овог кампа.

Са дјецом ће радити провјерена тренерска имена из Партизана, која у овом клубу тренирају млађе категорије.

- Тренери у кампу биће Звонко Поповић, Драган Кецман и Зоран Мамић, а ту ће бити и Дејан Богдановић, који је у Партизану задужен за организацију клубова. Захвалио бих свима онима који су препознали важност овог кампа и помогли нам у организацији, а нарочито клубовима, који су нам омогућили да се тренинзи дјеце одржавају на њиховим теренима. Дечаци ће бити смјештени у хотелу “Сан” у Лакташима и свакодневно ће имати по два тренинга - додао је Петровић.

Камп Партизана у недјељу у 17.30 часова отвориће градоначелник Лакташа Мирослав Бојић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана