Рукометашице Борца спремне да испишу историју у двомечу са Кипранкама

Душан Репија
Рукометашице Борца спремне да испишу историју у двомечу са Кипранкама

БАЊАЛУКА - Рукометашице Борца имају лијепу прилику да по први пут у историји стигну до трећег кола неког европског такмичења, јер су велики фаворити за пролаз против кипарске Латсије коју сутра и у недјељу дочекују у дворани "Борик" (19 часова).

"Осице" не крију да су фаворити, али подвлаче да то морају показати на терену како би се домогле трећег кола ЕХФ европског купа.

- Сматрам да нам је овај пут дао противника којем можемо парирати, за разлику од прошле године када смо играле са Дунајском Стедом. Атмосфера је одлична, добро смо радиле претходних дана иако нисмо имале довољно видео материјала о ривалу. Нашли смо једну утакмицу и покушали да видимо њихове врлине и мане, али смо се фокусирале на нашу игру - рекла је капитен тима Јована Новаковић.

Експедиција са Кипра синоћ је стигла је у највећи град Српске па су рукометашице и стручни штаб стигли да тренирају у дворани, те обиђу центар града.

- Све је савршено откако смо дошли. Град је прелијеп, а домаћини се труде да нам покажу што више знаменитости. Надамо се добрим утакмицама, али је Борац фаворит. Покушали смо да се најбоље упознамо са тимом, много трче и јаке су, али ћемо покушати да се покажемо у најбољем свјетлу - рекао је тренер Латсије Константинос Константину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана