Нападач Радника Махир Карић задовољан бодом освојеним у Тузли: Добра увертира за Жељезничар

Дарко Пашагић
Нападач Радника Махир Карић задовољан бодом освојеним у Тузли: Добра увертира за Жељезничар

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника са првог гостовања и премијерног наступа у новој сезони вратили су се непоражени, пошти су на “Тушњу” одиграли неријешено са Слободом, 1:1.

Лако се могло десити да се у Бијељину врате са цијелим плијеном, јер су први дошли до предности. У 45. минуту, послије одличне асистенције искусног капитена Велибора Ђурића, Махир Карић је постигао гол за Радник. Почетком другог дијела Бијељинци су имали још двије колосалне прилике да увећају предност, али се Карић, а потом и Владимир Брадоњић, нису најбоље снашли. Казна за промашаје стигла је у 61. минуту. Амар Бегановић је покушао да убаци лопту, а она је завршила у мрежи гостију за изједначење резултата на 1:1.

- Играли смо добро већим дијелом сусрета, код 1:0 имали сјајне прилике да докрајчимо Тузлаке, а онда смо помало несрећно примили гол. Наш голман Далибор Козић био је заклоњен и лопту је практично видио када је била пред њим, тако да није успио добро реаговати. Штета, јер смо имали прилику да се одмах на старту добро угостимо - нагласио је стријелац јединог гола за Радник.

Према његовим ријечима, одлазак великог броја играча овог љета из Бијељине није се баш пуно осјетио на премијери.

- Добро смо одрадили припреме и вјерујем да ће се то видјети током првенства. Што се тиче саме премијере, испоштовали смо оно што је од нас тражио тренер Славко Петровић и можемо ипак бити задовољни, јер да нам је неко нудио бод прије сусрета, сигурно бисмо га објеручке прихватили - наставио је Карић.

Сигуран је да је бодом у Тузли направљена добра увертира за веома тешке сусрете, који их очекују у наредним колима. Међутим, све мисли су већ окренуте дуелу са Жељезничаром, који ће без обзира на резултат остати уписан златним словима у историју семберског клуба. Биће то прва званична утакмица одиграна под свјетлошћу рефлектора одиграна на Градском стадиону у Бијељини.

- Сигурно да ће то бити ужитак за све играче, али је права штета што на њој неће бити гледалаца. Колико се воли фудбал, показали су Тузлаци, који су са оближњег брда гледали дуел нас и Слободе. Жељезничар је већ на старту показао снагу у дуелу са Вележом, чији је отпор лако сломио у првом дијелу сусрета, тако да нам неће бити нимало лако. Међутим, вјерујем да ћемо на премијери под рефлекторима остати непоражени - додао је Карић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана