Директор Борца нападнут у Мостару: Нисам се осјећао сигурно, штета због прекида

Г.С.
Foto: klix.ba

МОСТАР - Директор ФК Борац Дејан Лукендић у изјави за медије након прекинутог сусрета у Мостару против Вележа рекао је да је чак и физички нападнут на трибинама, да се није осјећао угодно на стадиону Рођени, но да је унаточ свему његов тим заслужио побједу.

Борац је у 82. минути постигао гол преко Врањеша за 2:0, након чега су поједини домаћи навијачи утрчали на терен и прекинули меч. Судија Топаловић из Зенице одмах је отишао у свлачионицу, а након свега Борцу ће бити приписана побједа службеним резултатом 3:0.

Лукендић је након меча рекао да је његов тим заслужено водио и да се прије утакмице дигла непотребна претјерана негативна енергија.

“Шта да кажем... Штета што је утакмица завршена на овакав неславан начин, мислим да се дигла претјерана негативна енергија на саму утакмицу. Није требало доћи до прекида, мислим да је Борац заслужено водио, дали смо гол на вријеме иако је Вележ имао своје шансе које није искористио. Ми смо дали други гол и заслужено смо побиједили”, рекао је Лукендић и наставио:

“Колико знам, у кризној соби је делегат у складу с пропозицијама и правилима НС БиХ донио одлуку на, прије свега приједлог полиције која није могла гарантовати сигурност, донио одлуку се региструје резултатом 0:3.”

Даље је рекао да се није осјећао угодно на стадиону и да су га поједини “навијачи” физички напали.

“Нисам се осјећао сигурно на трибинама, имао сам и један напад. Захвалио бих се људима из Вележа који су били коректни и који су покушали да све организују на највећем могућем нивоу. Појединачне испаде навијача не бих коментарисао, вербално није проблем, али када дође до физичког контакта као што је дошло, то нису урадили прави навијачи Вележа. Домаћин је био коректан и љубазан, урадили су све што је у њиховој моћи и испало је тако како је испало. Шта ја ту могу”, рекао је Лукендић.

За крај додајемо и то да из Вележа вечерас нико није желио давати изјаву за медије и да ће се огласити тек сутра, пренoси klix.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана