Давидовић: Драгоцјена искуства истакнутих спортиста

Срна
Давидовић: Драгоцјена искуства истакнутих спортиста

БАЊА ЛУКА - Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић увјерена је да ће бити значајније успостављена сарадња са истакнутим спортистима носиоцима националних спортских признања од којих се могу чути драгоцјена искуства за унапређење рада у области спорта.

На пријему за истакнуте спортисте, Давидовићева је рекла да су то људи чија се имена и данас спомињу и који су остварили запажене резултате.

- Сигурна сам да су узори младим генерацијама. Разговарали смо о стању у спорту у Српској - рекла је Давидовићева новинарима у Бањалуци након пријема.
Рукометаш Милорад Каралић поручио је да су они на располагању да помогну имајући у виду њихово велико спортско искуство.

Рукометаш Абас Арсланагић рекао је да се дјеци морају отворити спортске дворане, а наставницима физичког васпитања проширити видике, јер спорт почиње у школама.

- Ако они свој рад подигну на виши ниво сигурно ће и код дјеце бити веће интересовање - рекао је Арсланагић.
Кошаркашица Слађана Голић истакла је да је њена мисија да упућује дјецу на терене у било који спорт, те изразила наду да за спорт стижу боља времена.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана