Борковић прозвао, Петровић стиже данас

Дарко Пашагић
Борковић прозвао, Петровић стиже данас

БИЈЕЉИНА - Нови шеф стручног штаба Радника Славко Петровић данас ће стићи у Бијељину и преузети бригу о првом тиму, а јуче је прозивку обавио досадашњи помоћни тренер Јово Борковић.

На првом окупљању није било Дејана Максимовића и Елдара Хасановића, који су напустили Бијељину, као ни Вилима Посинковића, који је затражио исписницу.

Присутне је поздравио предсједник Скупштине Предраг Јовић, а затим је потврдио да је досадашњег шефа стручног штаба Слободана Старчевића наслиједио Петровић.

- Старчевићу захваљујем на ангажману, његову жељу за одласком смо испоштовали. Желим му све најбоље у наставку каријере. Управни одбор је донио одлуку да нови шеф струке буде Петровић. О њему сви све знамо, сигурни смо да ће наставити са добрим резултатима. Постоји могућност за одласком неколико играча, али у том случају ћемо сигурно довести појачања. О томе прије свега треба да попричамо са новим шефом струке. Од 2. фебруара ћемо на припреме у Медулин, остаћемо 12 дана и увјерени смо да ће екипа спремна дочекати наставак првенства. Наше амбиције су излазак у Европу, број бодова нам даје право за оптимизам - нагласио је Јовић.

Захвалио је досадашњем предсједнику Младену Крстајићу на свему што је учинио за овај клуб.

- Његовим доласком и радом у посљедњих пет година клуб је много тога добио. Отишао је из личних разлога, били смо мало изненађени али нисмо могли да утичемо да промијени одлуку. Идемо даље, битно је да је остао директор клуба као и Управни одбор. Донијели смо одлуку шта и како даље, договорили смо се и да Скупштина буде за мјесец дана. Приоритет је да Радник буде стабилан премијерлигаш, као и добар рад у омладинским категоријама. До краја септембра биће направљен још један терен са вјештачком травом, а у плану је и изградња источне трибине - додао је Јовић.
 

 

Играчки кадар

На првом окупљању фудбалера Радника појавило се 25 играча. Голмани: Лука Билобрк, Далибор Козић, Самед Хоџић и Далибор Митровић те фудбалери: Иван Шуберт, Павле Сушић, Фарук Гогић, Демир Пецо, Махир Карић, Александар Васић, Никола Попара, Недим Мекић, Марко Деспотовић, Милош Плавшић, Јован Мотика, Владимир Брадоњић, Милош Симоновић, Алем Мерајић, Славиша Радовић, Сеид Зукић, Велибор Ђурић, Ненад Никић, Срђан Бечелић, Кенан Делић и Михаило Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана