Борац и Бањалука уз Дивљака

Д. П.
Борац и Бањалука уз Дивљака

БАЊАЛУКА - Фудбалски клуб Борац пустиће у продају 2.000 улазница по цијени од пет марака за сусрет 20. кола Премијер лиге БиХ против Олимпика, који се игра 27. фебруара, а сав приход ићи ће за лијечење некадашњег капитена и голгетера Бањалучана Предрага Дивљака који ових дана води најважнију битку у животу.

Њему је дијагностикована акутна мијелоидна леукемија и за лијечење су потребна велика новчана средства која породица Дивљак није у могућности сама да обезбиједи.

- У контакту смо са његовом породицом и већ смо уплатили одређени износ средстава. Иако смо свјесни да на прољећној премијери против Олимпика неће бити гледалаца, одлучили смо да већ у наредним данима пустимо улазнице у продају и вјерујем да ће их људи добре воље купити и на тај начин помоћи у лијечењу Дивљака, који је оставио дубок траг не само у Борцу већ и у свим клубовима гдје је играо - нагласио је директор Бањалучана Дејан Лукендић.

У акцију помоћи укључила се практично цијела Бањалука - бројни пријатељи, бивши саиграчи, клубови у којима је још играо, као и бројни бањалучки угоститељски објекти који ће у наредним данима организовати хуманитарно вече за лијечење популарног Педе.

- С обзиром на то да се ради о веома великим трошковима лијечења, молимо вас да дате свој новчани допринос, ко колико може, да олакшамо тренутну ситуацију и да наш Педо побиједи болест и да као ветеран поново постиже голове - наводи се, између осталог, у апелу за помоћ у лијечењу Дивљака у којем је наведен и број жиро рачуна као и контакт особе посредством којих је могуће уплатити новац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана