Здјeлар: Идемо по улазницу за Лигу шампиона

Tanjug
Foto: Arhiva

БЕОГРАД-Предстојећа сезона фудбалске Суперлиге носи префикс историјске с обзиром да ће првак Србије изборити директан пласман у Лигу шампиона.

Свјестан тога је и капитен фудбалера Партизана Саша Здјелар који је данас поручио да ће се он и његови саиграчи потрудити да уграбе улазницу за елитно фудбалско такмичење.

"После толико година играња квалификација за Лигу Европе и Лигу конференција, сад имамо шансу да играмо директно Лигу шампиона. Сигурно да је улог огроман, сви смо свесни шта то доноси за наше клубове. Даћемо све од себе да узмемо ту карту и играмо Лигу шампиона директно", изјавио је Здјелар за Танjуг.

Пауза за одмор између два шампионата била је никад краћа због тога што се Мундијал у Катару игра у јесењем термину од 21. новембра до 18. децембра.

"Потребно нам је више времена за одмор, 15 дана није довољно велики одмор за момке који су одиграли преко 50 утакмица. Друге лиге имају по месец дана. Навикли смо на то, морамо да се адаптирамо. Умор овде не важи", рекао је везиста црно-белих.

Партизан сезону отвара у суботу (20.00) гостовањем Јавору у Ивањици, на терену који је недавно поплављен током невремена које је погодило Србију.

"Прва утакмица је увек тешка, ми хоћемо да почнемо првенство на прави начин. Знамо да терен није у најбољем стању после ових невремена која се дешавају у последње време. Ми се надамо најбољем амбијенту и да почнемо првенство како треба", закључио је Здјелар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана