Ухапшене двије дјевојке и младић због напада на фудбалера Србије

Срна
Ухапшене двије дјевојке и младић због напада на фудбалера Србије

БЕОГРАД - По налогу Трећег основног тужилаштва у Београду ухапшене су двије дјевојке и један младић због сумње да су претукли фудбалског репрезентативца Алексу Терзића (20) и сломили му нос, док се за четвртим нападачем и даље трага.

Николи С. (22) Душанки И, (21) и Емилији Ј. (19) одређено је задржавање до 48 сати у ком року ће бити изведени на саслушање код тужиоца.

Њима се на терет ставља да су извршили кривично дјело разбојништво, прецизирао је за Тањуг портпарол тужилаштва Иван Марковић.

Према првим информацијма, младом фудбалеру је сломљен нос, али нема дислокације.

Медији су пренијели да је у повратку из Ниша, гдје је Терзић играо у националном дресу утакмицу против Русије, на аутопуту око Аутокоманде његово возило почео да прати "Ауди А6" и да се "уноси" у његов аутомобил марке "BMW" италијанских таблица.

Процијенио је да није безбједан и убрзао, али су нападачи кренули да га јуре и да возе паралелно са њим тражећи му да отвори прозор што је он и учинио. Тада су од њега тражили да стане и да им да 5.000 евра.

Терзић је наставио да вози и у једном моменту, на Новом Београду, ударио у такси које се нашао на путу. Ту је трка престала и уследио је физички напад. Два момка су изашла из "А6", извукла га из аутомобила и нанијела му лакше тјелесне повреде, преносе медији.

Свему томе, како додају, сведочио је таксиста, који је позвао полицију, али су нападачи су побјегли.

Везани наслов: Откривен идентитет фудбалера чија отмица је синоћ покушана

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана