“Соколови” упалили моторе: Регоје и Шћепановић асистирају Гутовићу

С. К.
“Соколови” упалили моторе: Регоје и Шћепановић асистирају Гутовићу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Легенде Славије из Источног Сарајева Бојан Регоје и Вучина Шћепановић биће најближи сарадници шефа стручног штаба Милана Гутовића. Регоје је окончао играчку каријеру, док ће Шћепановић још играти и носити капитенску траку “соколова”. Уз њих тренер голмана биће некадашњи чувар мреже овог тима Душан Ремић. На прозивци је присуствовало 20 кандидата за први тим, а оправдано одсутни били су Филип Благојевић, Марко Марковић и Никола Поповац.

- Комплетне припреме биће обављене у Лукавици, али постоји и опција да се неких седам или десет дана преселимо у мало топлије крајеве. Чека нас жесток рад, јер желимо да наставак првенствена дочекамо потпуно спремни. Амбиције су да прољеће буде успјешније од јесени, а то би аутоматски донијело напредак у горњи дио табеле - казао је Гутовић.

Славија ће у прољеће бити јача за голмана Ивана Трифковића те везног играча Дражена Дубачкића.

- Очекујемо још три, за ове услове, квалитетна појачања, а на тренинзима ће бити и неколико фудбалера који ће доћи на пробу у покушају да се наметну - појаснио је Гутовић.

Планирано је да буде одиграно шест или седам контролних утакмица, а четири су већ договорене, са јуниорима Жељезничара 9. фебруара, Радника из Хаџића (16.2), Романијом (23.2) те генералка са Олимпиком 1. марта.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана