Савић позвао 20 играча на припреме

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је дабас списак од 20 играча за припреме за завршни турнир Свјетске лиге у Стразбуру.

Припреме ће почети 28. маја на Бањици.

На списку се налазе: Бранислав Митровић (Вашаш), Лазар Добожанов (Раднички), Димитрије Ристичевић (Партизан), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Милан Булајић (Партизан), Сава Ранђеловић (Вашаш), Лука Пљеванчић (Раднички), Зоран Божовић (Партизан), Немања Вицо (Партизан), Петар Велкић (Партизан), Богдан Гавриловић (Раднички), Никола Лукић (Раднички), Вук Милојевић (Црвена звезда), Гаврил Суботић (Црвена звезда), Огњен Стојановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички) и Никола Којић (Партизан).

У саопштењу ВС С се наводи да су на припреме позвани да осјете атмосферу Богдан Брешћански (Војводина), Павле Мушикић (Бањица) и Стефан Бранковић (Раднички).

"Ово је списак кандидата и момака које ћемо да проверимо неколико дана. Прво ћемо користити базен на Бањици, а до почетка фајнал-ејта ћемо користити базен на Дорћолу. Са припремама у комплетном саставу ћемо наставити у Крагујевцу после такмичења у Београду и тај списак кандидата ћемо накнадно утврдити", рекао је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана