Османагић: Ђоковић нити је купио земљу, нити ће правити хотел

ГС
Османагић: Ђоковић нити је купио земљу, нити ће правити хотел

САРАЈЕВО - Након што су се у медијима појавиле информације да се Новак Ђоковић (33) најбољи тенисер данашњице окреће хотелијерству, а да ће његов први хотел бити у Високом гдје је купио и земљиште, професор Семир Османагић, који је два пута угостио Ђоковића у Високом, казао је да то није тачно.

"Фејк њуз. Какви хотели, какво земљиште. Измишљотина. Исто је било и након прве посјете да ми је дао 25.000 КМ. Шта је вама људи, срамота је и да тражим а и да примим, човјек је дошао, направио промоцију и од тога веће донације нема", казао је Османагић за "Аваз". 

Појашњава да то нема везе с реалношћу. 

"Нити је купио земљу нити ће правити хотел. Али ја се надам да ће он долазити када год има слободан моменат, када треба да се одмори јер у Високом има добре пријатеље. Први пут је дошао с родитељима, други пут са супругом, а сам је рекао да сљедећи пут долази са дјецом. Мени је у интересу да он долази да то буде лијепа прича, да буде промоција", каже професор Османагић. 

Он се тренутно налази у Београду. 

"Новак ме позвао на тренинг, он има свој комплекс тениских терена 'Новак' у Београду. Ма растргаше га сваки дан долазе да се сликају с њим. А он за свако дијете има стрпљење", истиче на крају Османагић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана