Инђија сутра са публиком чека Звезду: Желимо у историју

Tanjug
Инђија сутра са публиком чека Звезду: Желимо у историју

ИНЂИЈА - Прва фудбалска утакмица у Србији са публиком, после пандемије корона вируса, одиграће се сутра у Инђији између домаћина и шампиона Црвене звезде у четвртфиналу Купа Србије.

Сходно препорукама Владе Србије на трибинама ће моћи да буде максимално 1.000 људи, а у редовима Инђије надају се да ће, упркос томе што је Звезда апсолутни фаворит, направити изненађење и ући у историју.

Спортски директор Инђије Иван Ивовић изјавио је да очекује још један празник фудбала и да се сви у клубу радују што ће трећи пут ове сезоне одмерити снаге са једним од два највећа српска клуба.

"То је за нас посебан догађај. Претходна два меча била су на веома високом нивоу и успели смо да испарирамо шампиону државе (2:1 за Звезду у Београду и 1:1 у Инђији, прим. аут). За мене је најбитније да пружимо максимум и да храбро уђемо у ову утакмицу. У мечевима са Звездом једноставно не можемо ништа са изгубимо. Јасно је да сви очекују пролазак Звезде у полуфинале Купа и евентуално изненађење било би више него историјско за Инђију. И ту се крије наш мотив“, изјавио је Ивовић за клупски сајт.

Утакмица између Инђије и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати. У среду су на програму три преостала четвртфинала: Чукарички - Раднички Ниш (15 сати), Радник - Сурдулица (17), Војводина - Младост Лучани (20)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана