Ученици наставници Ружици приредили испраћај у пензију за памћење: Цвијеће, бакље и пјесма

ГС
Ученици наставници Ружици приредили испраћај у пензију за памћење: Цвијеће, бакље и пјесма

О испраћају у пензију једне наставнице београдске основне школе ће се дуго причати, а на друштвеним мрежама су објављени снимци који показују овај емотивни догађај.

Ученици ОШ "Никола Тесла" у Раковици направили су право изненађење наставници Ружици Јовановић која је отишла у заслужену пензију. 

„Ово је испраћај у пензију наставнице ликовног Ружице Јовановић. ОШ 'Никола Тесла' у Раковици, која је моја колегиница, а такође ми је била наставница у школи“ наводи се у објави, док у опису видеа стоји:

„Испраћај у пензију једне легенде. Ружица Јовановић је прије свега била моја наставница, затим ментор, колега и пријатељ. Овај видео говори довољно о томе колико је живота дотакла и шта је њено животно дело. Ружо Румена бескрајно Вас воле сва Ваша деца.“

На видео-снимку се у позадини чује песма "Ружо Румена", ђаци су јој купили доста цвијећа, а сачекали су је и са бакљама.

Снимак је објављен и на Фејсбук страници „Дневна доза Београда“, гдје су у опису објаве навели да ће још много година и деценија срцима ове дјеце али и ходницима школе одзвањати име Ружице Јовановић, преноси НајЖена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана