Почетак гласања у великој акцији компаније m:tel и канала Travel Channel

M:tel
Почетак гласања у великој акцији компаније m:tel и канала Travel Channel

Март је био мјесец у знаку авантуре и велике акције компаније m:tel и канала Travel Channel "Да имам крила ја бих..." у оквиру које су учесници имали прилику да пошаљу своје креативне пријаве за освајање путовања у Дубаи за двије особе. Пријаве у облику колажа састављеног од најмање четири фотографије пристизале су свакодневно у великом броју, а од данас почиње друга фаза такмичења.

Прикупљене фотографије су постале дио фотоалбума на службеној Facebook страници компаније m:tel (facebook/mtelbih), а од сада можете коментарисати најкреативније колаже и на тај начин помоћи учесницима да освоје путовање у Дубаи. Учесници су имали прилику да поред свог креативног колажа пошаљу и коментар у оквиру којег су описали зашто би баш они требали освојити путовање у Дубаи, а сваки од ових коментара објављен је уз фотографију. О побједнику или побједници такмичења одлучује број коментара испод фотографија, а једини услов је да коментар са једног корисничког профила представља један глас.

Гласање ће трајати од 1. до 15. априла, а име срећног добитника или добитнице биће објављено на м:тел Facebook страници 15. априла у 12 часова.

Уколико сте љубитељ путовања и путописних репортажа, потражите у оквиру m:tel OPEN понуде канал Travel Channel. У склопу одличне понуде са преко 140 ТВ канала можете да одаберете један од четири пакета Open Duo, Open Ner Duo, Open Trio или Open Quadro, а тренутно вас очекују бројне промотивне погодности. Потражите више на mtel.ba.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана