Да ли Џаред Лето води секту на острву у Хрватској?

Агенције
Да ли Џаред Лето води секту на острву у Хрватској?

Свијет је био изненађен када је пјевач и глумац Џаред Лето изјавио да је провео двије недјеље на медитацији без средстава

за комуникацију и да због тога није имао појма о пандемији.

Медитација, њу ејџ и слични алтернативни стилови живота и активности нису страни овом добитнику Оскара, а о томе најбоље говори и посебан аранжман који он обезбјеђује својим фановима.

"Mars Island" је приватно острво у Хрватској на ком можете провести вријеме са познатим пјевачем и његовим бендом, у активностима које се на њиховом сајту називају "јачање заједнице" или "холистичке масаже".

На неколико фотографија које су објављене са прошлогодишњег окупљања, могу да се виде посјетиоци који носе бијело, и пјевач који својим изгледом и манирима изгледа као Исус Христ.

Сједење на поду, бунгалови које изнајмљујете али је дозвољено и другим посјетиоцима да вам улазе у смјештај јер је поента овог путовања "јачање заједнице", медитација, обавезно ношење одјеће бијеле боје али и могућност да се истетовирате на острву посебним тетоважама направљеним за овај аранжман, навело је људе да мисле да је у питању секта.

А твитер објава бенда Џареда Лета "30 seconds to Mars" на ком је написано "Ово је култ" са илустративним фотографијама свакако не помаже ситуацији.

Иако не можемо са сигурношћу да тврдимо да Лето води секту на овом острву, свакако су ова окупљања мало бизарна.

А ако желите ово јединствено искуство, будите спремни да издвојите огроман новац- карте за овај аранжман се крећу од 1.500 долара до невјероватних 6.500 долара, а слиједеће окупљање планирано је у августу ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана