Савјетница Аљоше Чампаре поднијела кривичну пријаву против Мехмедагића

Срна
Савјетница Аљоше Чампаре поднијела кривичну пријаву против Мехмедагића

Савјетница бившег члана СДА Аљоше Чампаре, Мирела Бубало поднијела је кривичну пријаву против директора ОБА Османа Мехмедагића и уредника портала "Истрага.ба" Авде Авдића, због незаконитог прикупљања њених личних података, односно клевете.

"Кривичну пријаву сам поднијела против Османа Мехмедагића, Авде Авдића и н.н. лица из ЈП 'Поште' БиХ због сумње у почињење кривичних дјела кажњивих Кривичним законом Босне и Херцеговине, Кривичним законом Федерације Босне и Херцеговине и Кривичним закоником Републике Српске, а данас је мој адвокат предао и приватну тужбу за клевету против Авде Авдића и портала Истрага.ба", написала је Бубало на Facebook профилу и додала:

"О мени су на незаконит начин прикупљани лични подаци који су објављени јавно - попут адресе, имена мајке и оца, личних података супруга – што говори да је неко из ОСА БиХ незаконито приступао и Систему заштите идентитета грађана (ЦИПС). У лажном тексту о томе да сам поднијела кривичне пријаве објављена је адреса мог пребивалишта, а отишло се чак и корак даље па је у текст уграђена мапа која показује јасан пут до улазних врата мог дома! Због сатанизације у режији Османа Мехмедагића живим у страху и мој живот претворен је у пакао", преносе сарајевски портали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана