Шаровић: Тадићу, реци у лице или пиши краће

Ж. Д.
Шаровић: Тадићу, реци у лице или пиши краће

Сарајево - Потпредсједник Главног одбора СДС-а Мирко Шаровић изјавио је јуче да је писмо које је доскорашњи високи функционер те странке Огњен Тадић послије оставке на све страначке функције упутио колегама, предугачко за било какав коментар.

Шаровић је, говорећи о Тадићевом начину да раскрсти са СДС-ом, рекао да би он све урадио другачије.

- Да сам писао писмо, прво бих га писао тако да буде много краће. Мислим да је писмо предугачко за било какав коментар. С друге стране, никада се не бих опредјељивао за било какво писмо и све што имам да кажем својим партијским друговима то им кажем на састанцима. О садржају писма не бих говорио - поручио је Шаровић.

Тадић је у писму, између осталог, навео да се у странци дешава пуч, да је СДС у Сарајеву водио политику подјеле плијена и да не сматра да је добра одлука лидера странке Младена Босића да се повуче са те позиције због лошег изборног резултата.

Шаровић је казао да се нада успјешној изборној скупштини странке заказаној за 23. октобар, а на којој би СДС требало да добије новог предсједника. Једини кандидат за ту позицију је Вукота Говедарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана