Ђокић: Јединство српског народа је нераскидиво

СРНА
Ђокић: Јединство српског народа је нераскидиво

БАЊАЛУКА - Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић упутио је честитку новоизабраном предсједнику Владе Србије Милошу Вучевићу и министрима, истакавши да ће у Српској увијек имати истинског пријатеља и партнера јер је национално јединство српског народа нераскидиво.

Ђокић је истакао да је пред Вучевићем много изазова у овим тешким временима, али да је увјерен да ће знањем, искуством и способностима као човјек и политичар наставити да даје немјерљив допринос даљем напредовању Србије, као и даљем развоју и унапређењу сарадње Србије и Српске.

"Историјске, културне, политичке, економске и све друге споне које нас повезују такође нас и обавезују да будемо и даље заједно, јер јака, стабилна и угледна Србија значи исту такву Републику Српску. У нама ћете увијек имати истинског пријатеља и партнера, јер смо један народ чије је национално јединство нераскидиво", наведено је у Ђокићевој честитки.

Упутивши најискреније честитке и најбоље жеље поводом постављења на мјесто предсједника Владе Србије, Ђокић је Вучевићу пожелио сваки успјех у вршењу овог веома важног задатка.

Нова Влада Србије, са премијером Вучевићем на челу, изабрана је у четвртак, 2. маја, у Скупштини Србије. Вучевићев кабинет има 31 члана, међу којима 10 жена, има осам нових личности, док су четири министра нестраначке личности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана