Đokić: Jedinstvo srpskog naroda je neraskidivo

SRNA
Đokić: Jedinstvo srpskog naroda je neraskidivo

BANjALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću i ministrima, istakavši da će u Srpskoj uvijek imati istinskog prijatelja i partnera jer je nacionalno jedinstvo srpskog naroda neraskidivo.

Đokić je istakao da je pred Vučevićem mnogo izazova u ovim teškim vremenima, ali da je uvjeren da će znanjem, iskustvom i sposobnostima kao čovjek i političar nastaviti da daje nemjerljiv doprinos daljem napredovanju Srbije, kao i daljem razvoju i unapređenju saradnje Srbije i Srpske.

"Istorijske, kulturne, političke, ekonomske i sve druge spone koje nas povezuju takođe nas i obavezuju da budemo i dalje zajedno, jer jaka, stabilna i ugledna Srbija znači istu takvu Republiku Srpsku. U nama ćete uvijek imati istinskog prijatelja i partnera, jer smo jedan narod čije je nacionalno jedinstvo neraskidivo", navedeno je u Đokićevoj čestitki.

Uputivši najiskrenije čestitke i najbolje želje povodom postavljenja na mjesto predsjednika Vlade Srbije, Đokić je Vučeviću poželio svaki uspjeh u vršenju ovog veoma važnog zadatka.

Nova Vlada Srbije, sa premijerom Vučevićem na čelu, izabrana je u četvrtak, 2. maja, u Skupštini Srbije. Vučevićev kabinet ima 31 člana, među kojima 10 žena, ima osam novih ličnosti, dok su četiri ministra nestranačke ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana