Додик честитао Путину почетак новог предсједничког мандата

СРНА
Додик честитао Путину почетак новог предсједничког мандата

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик у честитки предсједнику Русије Владимиру Путину поводом отпочињања новог мандата пожелио је да Путин и у наредних шест година развија и оснажује Русију, те да је очува као силу која ће у свијету промовисати вриједности једнакости, мултиполарности и равноправности свих

"Посебно се надам да ћемо и у наредним годинама, као и до сада, развијати и продубљивати сарадњу између Русије и Републике Српске, тиме потврђујући јаке и дубоке везе између наша два народа", нагласио је Додик.

Он је на друштвеној мрежи "Икс" написао да је полагањем заклетве и ступањем на дужност предсједника Русије, озваничена воља руског народа исказана на изборима, који је у огромној већини дао подршку предсједнику Путину.

"Искрено Вам честитам отпочињање новог шестогодишњег мандата. Желим да и у наредних шест година развијате и оснажујете Русију, те да је очувате као силу која ће у свијету промовисати вриједности једнакости, мултиполарности и равноправности свих", навео је Додик.

Предсједник Русије Владимир Путин положио је данас заклетву на инаугурацији у Москви, чиме је започео нови мандат на тој функцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана