Огњен Милинковић, кандидат СНСД-а за начелника Гацка: Дошло вријеме за промјене

Дарко Момић
Огњен Милинковић, кандидат СНСД-а за начелника Гацка: Дошло вријеме за промјене

Искрено очекујем да ће грађани Гацка препознати да је дошло вријеме за промјену и за једну нову енергију која ће нашу општину након двије деценије летаргије извести на прави пут, пут у интересу свих грађана Гацка, каже кандидат СНСД-а за начелника ове херцеговачке општине Огњен Милинковић.

Он каже да оптимизам гаји на томе што код свих грађана влада позитивна атмосфера и вјера у промјене.

- Створен је општи консензус да је вријеме за промјене и то се осјећа на сваком кораку наше општине - каже Милинковић у интервјуу за “Глас Српске”.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

МИЛИНКОВИЋ: Због специфичних околности условљених пандемијом кампању ћу базирати на поштеном и одговорном приступу сваком грађанину Гацка и у директном контакту са свим породицама представити платформу и један нови приступ развоју општине.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за некога другог?

МИЛИНКОВИЋ: Одлучан сам да сву своју енергију, знање, вријеме и све друге личне ресурсе у потпуности ставим на располагање свим грађанима Гацка, без обзира на политичко опредјељење. Спреман сам да будем у служби сваког грађанина.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

МИЛИНКОВИЋ: Неопходно је извршити свеобухватне анализе пословања како општине, тако и свих општинских установа, а након тога кренути у рјешавање нагомиланих проблема. И поред тога што је стање у готово свим општинским установама тешко, неће бити отпуштања радника, већ ћемо у складу са већ предвиђеним програмом рада и дјеловања све установе увести у самоодрживо пословање.

ГЛАС: Који су највећи проблеми на подручју ваше локалне заједнице?

МИЛИНКОВИЋ: Нажалост, у 2020. години општина има проблеме и у снабдијевању водом. Канализациона мрежа и путна инфраструктура су такође у јако лошем стању, те ће рјешавање ових проблема дефинитивно бити приоритет нове општинске власти.

Родно мјесто

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

МИЛИНКОВИЋ: Имамо подршку како републичких власти и институција, тако и свих грађана Гацка и успјешних Гачана широм европских и свјетских земаља који су спремни да своје ресурсе ставе на располагање своме родном мјесту у једној потпуно новој клими, коју ћемо створити на основама поштеног и одговорног рада и свакодневне бриге о народу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана