Вишковић: Успјешно спроведен политички програм СНСД-а

Срна
Вишковић: Успјешно спроведен политички програм СНСД-а

БАЊАЛУКА - Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић изјавио је вечерас да је био оптимиста и да је и очекивао бриљантну изборну побједу СНСД-а као награду за протекле четири године рада.

Он је вечерас за РТРС рекао да је у разговору са људима на терену видио да имају повјерење у оно што ради СНСД.

Коментаришући чињеницу да је на изборима освојио више од 31.000 гласова за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, Вишковић је истакао да тај резулат показује да су грађани препознали оне који су радили у њиховом и интересу Републике Српске, те да представља награду за протекле четири године рада.

“Ја се негдје сврставам у тим људи који се у најтеже четири године борио са утицајем пандемије вируса корона, рата, инфлације, дивљања цијена енергената и тако даље. Требало је анулирати колико је могуће све те утицаје и доћи до тога да вам грађани једноставно кажу хвала за све што сте радили”, рекао је Вишковић.

Он је захвалио грађанима Републике Српске који су искористили бирачко право и изабрали људе за које сматрају да су до сада на прави начин водили Републику Српску, али и да ће то чинити убудуће.

Вишковић је додао да уопште није био фокусиран на изборне активности током предизборне кампање, јер није имао времена због свог премијерског посла.

“Када вас грађани награде на такав начин, онда је то још једна обавеза да се настави радити у пуном капацитету”, навео је Вишковић.

Он је истакао да је Влада Републике Српске успјешно спровела политички програм ове странке.

“За ове четири године нисмо имали ниједан озбиљнији протест, штрајк, незадовољство. Имали смо раст плата, пензија и других давања. Био сам оптимиста јер сам био сигуран да то људи виде и препознају као политику СНСД-а и њеног руководства”, навео је Вишковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана