Ђајић: Изборни успјех - обавеза да наставимо рад

Срна
Ђајић: Изборни успјех - обавеза да наставимо рад

БАЊАЛУКА - Предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић изјавио је да изборна побједа СНСД-а показује да је народ препознао људе који дјелују у интересу грађана и Републике Српске, те истакао да сада што прије треба формирати власт и наставити рад.

"Број гласова који смо добили видимо као обавезу да наставимо са даљим радом. Народ мора да схвати да нам долазе тешки тренуци и да смо мета многих који нас не желе на овим просторима. Морамо што прије да формирамо Владу и кренемо са радом", рекао је Ђајић.

Он је нагласио да је СНСД апсолутни побједник избора, док је Градски одбор ове странке остварио историјски успјех у Бањалуци.

"Апсолутни смо изборни побједници, са српским чланом Предсједништва БиХ, предсједником Републике Српске и скупштинском већином", изјавио је Ђајић за РТРС.

Он каже да су избори завршени без инцидената, а да народ је рекао своје.

Ђајић је напоменуо да СНСД имао квалитетну листу и да је поносан на све чланове.

"Народ је то препознао. Захваљујем свим гласачима који су гласали за нас", рекао је Ђајић.

Он сматра да ће Република Српска имати добре представнике на свим нивоима власти, који ће бранити њене интересе и поштовати избор народа.

Када је ријеч о изборној ноћи и реаговању опозиције, Ђајић је оцијенио да опозиција није достојна функције предсједника и да су тим потезом изгубили кредибилитет.

"Од опозиције смо у изборној ноћи видјели да су циркусанти који нису достојни позиције предсједника Републике Српске, а ова најава протеста је доказ њихове неозбиљности", каже Ђајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана