Ognjen Milinković, kandidat SNSD-a za načelnika Gacka: Došlo vrijeme za promjene

Darko Momić
Ognjen Milinković, kandidat SNSD-a za načelnika Gacka: Došlo vrijeme za promjene

Iskreno očekujem da će građani Gacka prepoznati da je došlo vrijeme za promjenu i za jednu novu energiju koja će našu opštinu nakon dvije decenije letargije izvesti na pravi put, put u interesu svih građana Gacka, kaže kandidat SNSD-a za načelnika ove hercegovačke opštine Ognjen Milinković.

On kaže da optimizam gaji na tome što kod svih građana vlada pozitivna atmosfera i vjera u promjene.

- Stvoren je opšti konsenzus da je vrijeme za promjene i to se osjeća na svakom koraku naše opštine - kaže Milinković u intervjuu za “Glas Srpske”.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

MILINKOVIĆ: Zbog specifičnih okolnosti uslovljenih pandemijom kampanju ću bazirati na poštenom i odgovornom pristupu svakom građaninu Gacka i u direktnom kontaktu sa svim porodicama predstaviti platformu i jedan novi pristup razvoju opštine.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne za nekoga drugog?

MILINKOVIĆ: Odlučan sam da svu svoju energiju, znanje, vrijeme i sve druge lične resurse u potpunosti stavim na raspolaganje svim građanima Gacka, bez obzira na političko opredjeljenje. Spreman sam da budem u službi svakog građanina.

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku birača?

MILINKOVIĆ: Neophodno je izvršiti sveobuhvatne analize poslovanja kako opštine, tako i svih opštinskih ustanova, a nakon toga krenuti u rješavanje nagomilanih problema. I pored toga što je stanje u gotovo svim opštinskim ustanovama teško, neće biti otpuštanja radnika, već ćemo u skladu sa već predviđenim programom rada i djelovanja sve ustanove uvesti u samoodrživo poslovanje.

GLAS: Koji su najveći problemi na području vaše lokalne zajednice?

MILINKOVIĆ: Nažalost, u 2020. godini opština ima probleme i u snabdijevanju vodom. Kanalizaciona mreža i putna infrastruktura su takođe u jako lošem stanju, te će rješavanje ovih problema definitivno biti prioritet nove opštinske vlasti.

Rodno mjesto

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

MILINKOVIĆ: Imamo podršku kako republičkih vlasti i institucija, tako i svih građana Gacka i uspješnih Gačana širom evropskih i svjetskih zemalja koji su spremni da svoje resurse stave na raspolaganje svome rodnom mjestu u jednoj potpuno novoj klimi, koju ćemo stvoriti na osnovama poštenog i odgovornog rada i svakodnevne brige o narodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana