Нешић: Залажемо се за економски и енергетски јаку Српску

Срна
Нешић: Залажемо се за економски и енергетски јаку Српску

БАЊАЛУКА - Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић рекао је на завршној трибини у Бањалуци да је ова странка задовољна како је кампања протекла и да се залаже за економски и енергетски јаку Републику Српску.


"Циљ ми је да пружим руку договора. БиХ може опстати само уз јаку Републику Српске јер ја никада не бих пристао на пренос надлежности", истакао је Нешић.

Он је додао да ће, ако добије повјерење грађана, отићи у Предсједништво БиХ да штити Српску од утицаја из Сарајева и међународне заједнице.

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић рекао је да се ДНС у протеклој кампањи није бавио другим партијама нити појединцима него проблемима грађана у Српској.

"Обишли смо сваки град, село, заселак и разговарали са грађанима и прилагодили наш програм њима и њиховим потребама", навео је Јовичић.

Носилац листе ДНС-а за Представнички дом парламента Бих у Изборној јединици три Александар Главаш рекао је да ће се, ако га грађани изаберу, за реализацију три најважнија пројекта гасификација Републике Српске и БиХ, изградње хидроцентрале "Бук Бијела" и аеродрома у Требињу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана