Nešić: Zalažemo se za ekonomski i energetski jaku Srpsku

Srna
Nešić: Zalažemo se za ekonomski i energetski jaku Srpsku

BANjALUKA - Kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić rekao je na završnoj tribini u Banjaluci da je ova stranka zadovoljna kako je kampanja protekla i da se zalaže za ekonomski i energetski jaku Republiku Srpsku.


"Cilj mi je da pružim ruku dogovora. BiH može opstati samo uz jaku Republiku Srpske jer ja nikada ne bih pristao na prenos nadležnosti", istakao je Nešić.

On je dodao da će, ako dobije povjerenje građana, otići u Predsjedništvo BiH da štiti Srpsku od uticaja iz Sarajeva i međunarodne zajednice.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je da se DNS u protekloj kampanji nije bavio drugim partijama niti pojedincima nego problemima građana u Srpskoj.

"Obišli smo svaki grad, selo, zaselak i razgovarali sa građanima i prilagodili naš program njima i njihovim potrebama", naveo je Jovičić.

Nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom parlamenta Bih u Izbornoj jedinici tri Aleksandar Glavaš rekao je da će se, ako ga građani izaberu, za realizaciju tri najvažnija projekta gasifikacija Republike Srpske i BiH, izgradnje hidrocentrale "Buk Bijela" i aerodroma u Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana