Ковачевић: Показали смо демократску зрелост

Г.С.
Ковачевић: Показали смо демократску зрелост

БАЊАЛУКА - Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић, обратио се вечерас на конференцији за новинаре и истакао да је данашњи дан прошао у демократском духу и да СНСД већ има начелнике у Језеру и Мркоњић Граду.

"Из циклуса у циклус имамо озбиљну излазност у Републици Српској, већа је него у ФБиХ. То показује демократску зрелост. Захваљујемо се нашим грађанима", рекао је Ковачевић и додао да су грађани Српске остварили овакву излазност уз околности пандемије.

Ковачевић је подсјетио да је СНСД водио озбиљну кампању у Републици Српској и да су се у свим локалним заједницама бавили резултатима које су остварили као и планове планирају реализовати.

"Из изборног циклуса у изборни циклус навикли смо на негативну кампању опозиције. Ми не желимо да учествујемо у таквој кампањи. Морамо исто тако да кажемо да је данас било притужби, било је одређених проблема у одређеним локалним заједницама, али можемо да закључимо да је изборни дан протекао у демократском амбијенту", рекао је Ковачевић и додао да оптужбе опозиције доживљавају као њихов алиби за пораз.

#BanjaLuka СНСД је водио озбиљну кампању и ми смо апсолутно увјерени да су грађани у свим локалним заједницама то и препознали - портпарол СНСД-а Радован Ковачевић. #OkupljanjeZaSrpsku#Izbori2020 pic.twitter.com/q0QzzIleuc

— СНСД - Окупљање за Српску (@SNSDDodik) November 15, 2020

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана