Kovačević: Pokazali smo demokratsku zrelost

G.S.
Kovačević: Pokazali smo demokratsku zrelost

BANjALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević, obratio se večeras na konferenciji za novinare i istakao da je današnji dan prošao u demokratskom duhu i da SNSD već ima načelnike u Jezeru i Mrkonjić Gradu.

"Iz ciklusa u ciklus imamo ozbiljnu izlaznost u Republici Srpskoj, veća je nego u FBiH. To pokazuje demokratsku zrelost. Zahvaljujemo se našim građanima", rekao je Kovačević i dodao da su građani Srpske ostvarili ovakvu izlaznost uz okolnosti pandemije.

Kovačević je podsjetio da je SNSD vodio ozbiljnu kampanju u Republici Srpskoj i da su se u svim lokalnim zajednicama bavili rezultatima koje su ostvarili kao i planove planiraju realizovati.

"Iz izbornog ciklusa u izborni ciklus navikli smo na negativnu kampanju opozicije. Mi ne želimo da učestvujemo u takvoj kampanji. Moramo isto tako da kažemo da je danas bilo pritužbi, bilo je određenih problema u određenim lokalnim zajednicama, ali možemo da zaključimo da je izborni dan protekao u demokratskom ambijentu", rekao je Kovačević i dodao da optužbe opozicije doživljavaju kao njihov alibi za poraz.

#BanjaLuka SNSD je vodio ozbiljnu kampanju i mi smo apsolutno uvjereni da su građani u svim lokalnim zajednicama to i prepoznali - portparol SNSD-a Radovan Kovačević. #OkupljanjeZaSrpsku#Izbori2020 pic.twitter.com/q0QzzIleuc

— SNSD - Okupljanje za Srpsku (@SNSDDodik) November 15, 2020

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana