Додик: СНСД ће рехабилитовати подршку у Бањалуци

Срна
Додик: СНСД ће рехабилитовати подршку у Бањалуци

БЕОГРАД - Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је да је његова странка, која је остварила доминантну побједу на протеклим изборима у Републици Српској, усмјерена ка нередним изборима и нагласио да је увјерен да ће рехабилитовати бирачку подршку у Бањалуци са циљем да је има и у остатку Српске.

Додик је синоћ рекао да су протеклих дана његове ријечи везане за изборну побједу Драшка Станивуковића за градоначелника Бањалуке често злонамјерно тумачене и да сада, када се одмакне од тога, може поручити да ће СНСД радити и да је нужно да настави да ради као што је радио и до сада и да развија Бањалуку и цијелу Српску.

Додик је навео да је у Бањалуку и Српску он уложио свој живот, те да је за вријеме владавине СНСД-а најбољи период који је Бањалука имала.

Он је рекао да је кандидат СНСД-а Игор Радојичић био неупоредив у односу на Драшка Станивуковића, али да се десило и да је побједила једна риалити политика.

Додик је поручио да му је жао што су све побједе СНСД-а пале у запећак због Бањалуке и појаснио да ће скупштинска већина коју је формирао СНСД одлучивати о будућности града.

- Како ћемо да подржимо неког ко је измишљао, правио спектакле, али... ја признајем да ми је то тешко пало - рекао је Додик за ТВ Хепи.

Он је поновио да ће СНСД учинити да Бањалука буде динамичнија, да чим прође корона буде мјесто у које ће долазити многи, те да ће рехабилитовати туристичке потенцијале који нису мали.

Он је поновио да му је жао да је сјајна побједа СНСД-а који је у БиХ освојио власт у 45 општина, укључујући Приједор, Гацко, Невесиње, Рогатицу, Власеницу, Добој...у тренутку остала у сјенци дешавања у Бањалуци, али да ће сви добити неподијељену пажњу у будућности.

- Градоначелник Бањалуке је важан, али он је само један од 63 - нагласио је Додик.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана