Dodik: SNSD će rehabilitovati podršku u Banjaluci

Srna
Dodik: SNSD će rehabilitovati podršku u Banjaluci

BEOGRAD - Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je da je njegova stranka, koja je ostvarila dominantnu pobjedu na proteklim izborima u Republici Srpskoj, usmjerena ka nerednim izborima i naglasio da je uvjeren da će rehabilitovati biračku podršku u Banjaluci sa ciljem da je ima i u ostatku Srpske.

Dodik je sinoć rekao da su proteklih dana njegove riječi vezane za izbornu pobjedu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke često zlonamjerno tumačene i da sada, kada se odmakne od toga, može poručiti da će SNSD raditi i da je nužno da nastavi da radi kao što je radio i do sada i da razvija Banjaluku i cijelu Srpsku.

Dodik je naveo da je u Banjaluku i Srpsku on uložio svoj život, te da je za vrijeme vladavine SNSD-a najbolji period koji je Banjaluka imala.

On je rekao da je kandidat SNSD-a Igor Radojičić bio neuporediv u odnosu na Draška Stanivukovića, ali da se desilo i da je pobjedila jedna rialiti politika.

Dodik je poručio da mu je žao što su sve pobjede SNSD-a pale u zapećak zbog Banjaluke i pojasnio da će skupštinska većina koju je formirao SNSD odlučivati o budućnosti grada.

- Kako ćemo da podržimo nekog ko je izmišljao, pravio spektakle, ali... ja priznajem da mi je to teško palo - rekao je Dodik za TV Hepi.

On je ponovio da će SNSD učiniti da Banjaluka bude dinamičnija, da čim prođe korona bude mjesto u koje će dolaziti mnogi, te da će rehabilitovati turističke potencijale koji nisu mali.

On je ponovio da mu je žao da je sjajna pobjeda SNSD-a koji je u BiH osvojio vlast u 45 opština, uključujući Prijedor, Gacko, Nevesinje, Rogaticu, Vlasenicu, Doboj...u trenutku ostala u sjenci dešavanja u Banjaluci, ali da će svi dobiti nepodijeljenu pažnju u budućnosti.

- Gradonačelnik Banjaluke je važan, ali on je samo jedan od 63 - naglasio je Dodik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana