Чубриловић: Кандидати ДЕМОС-а вриједно радили у протеклом периоду

Срна
Чубриловић: Кандидати ДЕМОС-а вриједно радили у протеклом периоду

УГЉЕВИК - Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић позвао је данас становнике Угљевика да гласају за кандидате ДЕМОС-а који су вриједно радили у протеклом периоду.

Чубриловић је на предизборној трибини у Угљевику изразио увјерење да ће ДЕМОС из те регије имати два посланика у парламенту Српске.

Он је окупљенима поручио да грађани имају за кога да се опредијеле, јер је ДЕМОС понудио остварене кандидате који живе од свог рада.

"Убијеђен сам и да ћемо из ове регије имати посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ", додао је Чубриловић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици два Чедомир Стојановић захвалио је бирачима за досадашњу подршку и позвао их да на предстојећим изборима подрже њихове кандидате и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва и Милорада Додика за предсједника Српске, који воде Српску путем просперитета.

Чубриловић је са кандидатима ДЕМОС-а раније данас посјетио Општински одбор странке Лопаре, гдје је одржан састанак након кога је поручено да мајевички крај има огроман потенцијал за унапређење сарадње са дијаспором.

"ДЕМОС ће се залагати за отварање већег броја дипломатско-конзуларних представништава кроз која би сарадња била унапријеђена и конкретизована. Дијаспора има и вољу, али и потенцијал за огромна улагања која ће Републици Српској донијети нова радна мјеста, а самим тим и останак људи на овим просторима", поручено је из ДЕМОС-а након састанка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана