Čubrilović: Kandidati DEMOS-a vrijedno radili u proteklom periodu

Srna
Čubrilović: Kandidati DEMOS-a vrijedno radili u proteklom periodu

UGLjEVIK - Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nedeljko Čubrilović pozvao je danas stanovnike Ugljevika da glasaju za kandidate DEMOS-a koji su vrijedno radili u proteklom periodu.

Čubrilović je na predizbornoj tribini u Ugljeviku izrazio uvjerenje da će DEMOS iz te regije imati dva poslanika u parlamentu Srpske.

On je okupljenima poručio da građani imaju za koga da se opredijele, jer je DEMOS ponudio ostvarene kandidate koji žive od svog rada.

"Ubijeđen sam i da ćemo iz ove regije imati poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH", dodao je Čubrilović.

Nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici dva Čedomir Stojanović zahvalio je biračima za dosadašnju podršku i pozvao ih da na predstojećim izborima podrže njihove kandidate i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva i Milorada Dodika za predsjednika Srpske, koji vode Srpsku putem prosperiteta.

Čubrilović je sa kandidatima DEMOS-a ranije danas posjetio Opštinski odbor stranke Lopare, gdje je održan sastanak nakon koga je poručeno da majevički kraj ima ogroman potencijal za unapređenje saradnje sa dijasporom.

"DEMOS će se zalagati za otvaranje većeg broja diplomatsko-konzularnih predstavništava kroz koja bi saradnja bila unaprijeđena i konkretizovana. Dijaspora ima i volju, ali i potencijal za ogromna ulaganja koja će Republici Srpskoj donijeti nova radna mjesta, a samim tim i ostanak ljudi na ovim prostorima", poručeno je iz DEMOS-a nakon sastanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana