Активни штабови полиције "Избори 2021", избори протичу мирно

Срна
Активни штабови полиције "Избори 2021", избори протичу мирно

ДОБОЈ - Штаб "Избори 2021" Полицијске управе Добој биће доступан грађанима ради подношења пријава или добијања неопходних информација на поновљеним изборима у том граду, који се данас одржавају.

Штаб је активан од синоћ у 20 часова до сутра, а грађани се полицији могу обратити на бројеве телефона 053/242-251 или 122, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из полиције наводе да је, поводом понављања локалних избора, ова управа организовала рад локације за издавање личних докумената данас и у недјељу.

Тада ће од седам до 19 часова грађанима бити на располагању референти личних карата, пребивалишта, боравишта и ЈМБ, као и аквизиција.

- Процес гласања на данашњим поновљеним локалним изборима у Добоју одвија се мирно, без инцидената - саопштено је из Полицијске управе у овом граду.

Сва бирачка мјеста у Добоју су отворена.

И Полицијска управа Зворник формирала је Штаб "Избори 2021" за праћење и обезбјеђивање данашњих поновљених локалних избора у Сребреници.

- Задаци полиције биће базирани на пружању безбједности грађана на терену, као и обезбјеђењу свих 18 локација на којима ће се вршити поновљени избори - рекао је раније начелник зворничке Полицијске управе Александар Васиљевић.

Васиљевић је истакао да ће Штаб "Избори 2021" континуирано спроводити припремне и планске активности како би предизборни, изборни и постизборни период протекао у реду, као и да би се одржао повољан безбједносни амбијент на поручју општине Сребреница.

- Процес гласања на поновљеним локалним изборима се одвија мирно -саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.
Полиција обезбјеђује сва биралишта и није било потребе за интервенцијама.

У Сребреници и Скеланима и данас, поводом одржавања поновљених локалних избора, ради служба за издавање личних докумената.

Забране

- На подручју града Добоја и општине Сребреница данас је забрањен саобраћај за теретна возила укупне масе преко 3,5 тоне, као и превоз експлозивних материја у друмском саобраћају - саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Забрана ће бити на снази до поноћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана