Aktivni štabovi policije "Izbori 2021", izbori protiču mirno

Srna
Aktivni štabovi policije "Izbori 2021", izbori protiču mirno

DOBOJ - Štab "Izbori 2021" Policijske uprave Doboj biće dostupan građanima radi podnošenja prijava ili dobijanja neophodnih informacija na ponovljenim izborima u tom gradu, koji se danas održavaju.

Štab je aktivan od sinoć u 20 časova do sutra, a građani se policiji mogu obratiti na brojeve telefona 053/242-251 ili 122, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da je, povodom ponavljanja lokalnih izbora, ova uprava organizovala rad lokacije za izdavanje ličnih dokumenata danas i u nedjelju.

Tada će od sedam do 19 časova građanima biti na raspolaganju referenti ličnih karata, prebivališta, boravišta i JMB, kao i akvizicija.

- Proces glasanja na današnjim ponovljenim lokalnim izborima u Doboju odvija se mirno, bez incidenata - saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Sva biračka mjesta u Doboju su otvorena.

I Policijska uprava Zvornik formirala je Štab "Izbori 2021" za praćenje i obezbjeđivanje današnjih ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

- Zadaci policije biće bazirani na pružanju bezbjednosti građana na terenu, kao i obezbjeđenju svih 18 lokacija na kojima će se vršiti ponovljeni izbori - rekao je ranije načelnik zvorničke Policijske uprave Aleksandar Vasiljević.

Vasiljević je istakao da će Štab "Izbori 2021" kontinuirano sprovoditi pripremne i planske aktivnosti kako bi predizborni, izborni i postizborni period protekao u redu, kao i da bi se održao povoljan bezbjednosni ambijent na poručju opštine Srebrenica.

- Proces glasanja na ponovljenim lokalnim izborima se odvija mirno -saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.
Policija obezbjeđuje sva birališta i nije bilo potrebe za intervencijama.

U Srebrenici i Skelanima i danas, povodom održavanja ponovljenih lokalnih izbora, radi služba za izdavanje ličnih dokumenata.

Zabrane

- Na području grada Doboja i opštine Srebrenica danas je zabranjen saobraćaj za teretna vozila ukupne mase preko 3,5 tone, kao i prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju - saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zabrana će biti na snazi do ponoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana